Zoeken op trefwoord

Schuldhulpverlening

Iedereen kan in financiële problemen terecht komen. Komt u er alleen niet meer uit of wilt u de problemen liever met hulp van een deskundige oplossen dan kunnen de medewerkers van het Meldpunt Budgetadvies & Schuldhulpverlening u wellicht helpen. Samen met u zullen wij trachten uw financiën weer op orde te brengen. Kijk bij vraag en info naar de brochure.  In deze brochure wordt uitgelegd wie er in aanmerking komt voor schuldhulpverlening en hoe u zich kunt aanmelden. Daarnaast wordt verteld wat er voor u gedaan kan worden en wat er van u wordt verwacht.

 

Op initiatief van de NVVK is de website www.huisonderwater.eu ontwikkeld binnen het project ‘Brede aanpak financiële problemen van huisbezitters’. Huiseigenaren kunnen er hun situatie in kaart brengen en vervolgens bekijken welke mogelijke oplossingen er zijn. De website is interessant voor huiseigenaren die financiële problemen hebben of verwachten, maar ook voor hen die alleen op zoek zijn naar informatie.

 

 

 

 

 


De overige pijlers

Ga direct naar Regelgeving, Werkplein, ATC, Koerswijzer of Budgetadvies en Schuldhulpverlening. Of ga terug naar de homepage van de RSDHW...